Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Welk formaat partytent past het best bij welk feest?

Er zijn veel verschillende soorten partytenten in diverse formaten. Welk formaat het meest geschikt is voor welk feest kan aardig verschillen. Bij een bruiloftsfeest is bijvoorbeeld een heel ander formaat partytent vereist als bij een verjaardagsfeest voor familie en vrienden. Wij leggen je in het artikel uit wat de beste combinaties zijn.

3×3 Partytent

De kleinste partytent die gehuurd kan worden is de 3×3 partytent, in deze tent kunnen ongeveer 15 personen plaatsnemen. De tent is ideaal voor een klein en intiem feestje. De tent kan naast een overkapping voor een klein feestje ook dienen als plek voor een stand op een beurs. Met een tent val je dan goed op en men wordt nieuwsgierig naar wat er zich binnen afspeelt. Door middel van een marktkraam of diverse nette tafels kan je producten of informatie folders uitstallen.

4×4 Partytent

Als je van plan bent een bescheiden feestje te geven waarbij plek is voor genoeg vrienden en familie, dan is de 4×4 partytent zeer geschikt. In deze tent kunnen ongeveer 25 gasten plaatsnemen. Er is dus genoeg ruimte voor een redelijk gezelschap. Daarnaast is er ook nog plek voor drie statafels waaraan de gasten kunnen ‘hangen’ om het gesprek met elkaar aan te gaan. Deze tafels zijn ook zeer geschikt om eten en drinken op te presenteren tijdens een barbecue.

3×6 Easy up tent

Als je stress hebt en weinig tijd hebt of er niet aan moet denken om nog lang bezig te zijn met het opzetten van een tent, dan is de 3×6 easy up tent ideaal. Deze tent staat binnen 5 minuten en biedt plek aan ongeveer 30 gasten. Erg handig als je nog veel voorbereidingen moet treffen of de tent nog uitvoerig wilt decoreren.

6×12 PVC partytent

De grootste partytent binnen ons assortiment is de 6×12 partytent. Deze tent is geschikt voor de grootste feesten waarbij wel 100 gasten aanwezig kunnen zijn. Een bruiloftsfeest heeft veel gasten maar ook een speciale verjaardag zoals een Sara of Abraham kan veel gasten op zich afroepen. Daarnaast is er ruime plek voor meerdere statafels en/of partytafels voor eten –en drinken, een dansvloer en ga zo maar door. Deze tent is van brandvertragende pvc gemaakt, een gezellig en veilig feest staat natuurlijk voorop!

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Hoofddorp dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32