Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wees een vent, huur een tent!

Ja mannen, jullie horen het goed. We hebben aanmerkingen op jullie mannelijkheid. En nu hebben we het niet over het feit dat je geaardheid niet goed zou zijn. Wij hebben respect voor iedereen. Het gaat er ons om, dat de meeste mannen gewoon stront eigenwijs zijn. En wij kunnen het weten. En om het te bewijzen, geven we je een aantal voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Vrouw: “Schat, ze geven op mijn iPhone echt wel regen op hoor! Weet je het zeker dat je niet een tent moet regelen voor de BBQ van aanstaande zaterdag?” Man: “Ach nee joh, het zal wel los lopen.” Vervolgens is het zaterdag, regent het pijpenstelen, valt de BBQ in het water en is je vrouw chagrijnig. Super leuk, zo’n BBQ! Nee, natuurlijk niet. En waarom niet? Omdat jij als man niet de moeite hebt genomen om ons op te bellen. Dat geeft niet, wij begrijpen dat. Maar je vrouw niet. Dus toon een beetje karakter en zorg voor die partytent die je BBQ droog houdt! Dan kan jij rustig je bier en vlees achterover werken.

Voorbeeld 2:

Vrouw: “Ik heb het hier het nummer van een partytentverhuurder. Zal ik even bellen om te kijken of ze een partytent hebben voor het feestje van Eline? Dan kunnen we de tuin leuk aankleden en als het wat kouder wordt kunnen we het onder een tent makkelijk warm houden! O, ze hebben trouwens ook ‘Easy up’ tenten, die zijn makkelijk op te zetten. Zullen we dat gelijk doen? Dan zijn we snel klaar. Maar hij is wel wat duurder!” Man: “Nee, ben je gek. Ik ga wel gewoon even langs de bouwmarkt. Daar heb je voor € 20,- een tent en dan kunnen we hem ook nog vaker gebruiken.” Wat gebeurt er? Je komt bij de bouwmarkt aan, ziet een half aangebroken doos liggen die dicht getaped is, maar goed, hij is in de uitverkoop. Je komt thuis om hem op te zetten en het blijkt dat er een deuk zit in de draagstang voor het dak en er zitten haringen bij die bij de eerste keer in de grond duwen al krom zijn. Je scheld de hele wereld verrot, al helemaal als je pas na 3 uur klaar bent. Stomme vrouwen ook altijd. Waarom hebben ze altijd gelijk?!

Het is niet dat wij mannen te dom, te lui of te gierig zijn. Het is meer dat als een vrouw zegt: “regel jij een tent?” Dat er een oergevoel bij ontstaat waarbij we denken: Néé is niet nodig, ik ben een weerman en ik weet wat het weer gaat doen! of “JAAAAAA, IK REGEL DIE TENT!” Hulp nodig? “IK HEB NOOIT HULP NODIG, IK KAN DINGEN!” Ja, dat klopt. Alleen als de tent zelf het af laat weten schiet je niks op. Huur daarom gewoon bij ons een partytent. Dan heb je goede kwaliteit in huis en weet je zeker dat je vrouw geluk is. Dus zet je ijdelheid en trots op zij: “Wees een vent, huur die tent!”

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32