Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Verhuurbedrijf Hoofddorp, de ideale hulp voor elk feest of evenement!

Ga jij binnenkort een feest of evenement organiseren, maar heb je niet alles in huis? Dat is geen probleem voor Partytentverhuur Hoofddorp! Met onze hulp en ons grote assortiment kan jij je feest of evenement compleet maken. Naast lekkere hapjes en drankjes, moet er natuurlijk een feestlocatie zijn en eventuele zitplekken. Bij ons huur je van alles en nog wat, lees snel verder in onderstaand artikel wat wij je te bieden hebben!

Partytenten

Bij het geven van een klein feest is een achtertuin zeer geschikt, bij grotere feesten of evenement zal een gevestigde locatie, of eigen locatie moeten worden geregeld. Een gevestigde locatie is vaak goed te vinden, maar als je een eigen locatie op het oog hebt is een partytent ideaal. Uiteraard moet een locatie op een openbare plek in overleg met de Gemeente worden geregeld. Met een partytent kan je dan wel terecht op een mooi groot grasveld, op het strand of aan de haven.

Bij het hebben van weinig tijd is een easy up tent zeer geschikt omdat deze binnen enkele minuten opstaat. Zo blijft er tijd over om andere zaken te regelen of de tent zo in te richten en te decoreren als gewenst. De grootste partytent in ons assortiment is een PVC partytent, dit betekent dat de tent brandveilig is.

Meubilair

De gevestigde feestlocatie en/of partytent moet ingericht worden naar het soort feest dat er gegeven word. Bij een familiefeest waar iedereen gezellig samenkomt om te eten is een partytafel, in combinatie met klapstoelen, zeer geschikt. Aan deze tafel kunnen veel mensen plaatsnemen en de tafel kan tevens ook als buffettafel dienen. Voor een feest dat tot in de late uurtjes doorgaat is een statafel een goede keuze. Hier kunnen de gasten drinken en snacks opzetten en ‘hangen’ met elkaar. Bij zowel de statafel als partytafel kan een tafelrok worden gehuurd voor een nette gelegenheid. Om de ondergrond gelijk te maken en tevens een chiquere uitstraling te geven aan het feest of evenement, is er ook een tentvloer te huur.

Partymateriaal

Het feest is natuurlijk niet compleet zonder een dansvloer vol te gekke muziek! Een goede geluidsinstallatie is hierbij een vereiste, want pas bij leuke en harde muziek gaan de voetjes van de vloer. Ook met feestverlichting krijgt een feest of evenement een leuke en gezellige sfeer. Naast een sfeer brenger is de verlichting ook functioneel bij een buitenfeest, zodra de zon ondergaat en het begint te schemeren, komt het goed van pas! Daarnaast kan er bij partymateriaal bijvoorbeeld ook aan een biertap worden gedacht. Zo hebben de gasten ten alle tijden een lekker koud en vers getapt biertje in de hand.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Hoofddorp dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32