Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

4 producten voor een geslaagd tuinfeest in een partytent

21 juni, de allereerste officiële dag van de zomer. Dit betekent dat de avonden langer duren, dat het langer warm is en dat de tuinfeestjes weer georganiseerd kunnen worden! Avondenlang kletsen met vrienden, muziek luisteren, drankjes drinken en genieten. Dat zijn de kenmerken van een geslaagd tuinfeestje. Op een tuinfeestje kunnen een aantal zaken absoluut niet ontbreken. In dit artikel vertellen wij je maar al te graag welke artikelen er echt niet mogen missen op jouw tuinfeest! Zeker weten dat jouw tuinfeest na het lezen van dit artikel het beste tuinfeest wordt van het jaar.

Uit je dak op de leukste muziek

Muziek brengt de sfeer tot leven, brengt de mensen aan het dansen en is van grote invloed op je feestje. Kies jij voor de karaoke knallers waar iedereen de longen uit zijn lijf zingt of ga je voor de dance muziek? In ieder geval is het huren van een geluidsinstallatie een echte aanrader! Laat de muziek uit de speakers knallen, koppel de karoakeset eraan en de hele buurt weet dat er een feestje is. Wedden dat iedereen binnen no-time aan het dansen is?

Zorg voor gemak voor de gasten

De muziek kan nog zo leuk zijn, maar als de gasten niet van alle gemakken zijn voorzien, zullen ze niet erg blij worden. Houd daarom rekening met bepaalde zaken zoals het weer, eten en drinken en stoelen en tafels.

Het feit blijft dat we in Nederland wonen en dat het weer niet heel voorspelbaar is. Maar met bijvoorbeeld het huren van een partytent kun je al voorkomen dat jouw tuinfeestje in het water valt. Onze 3x6meter partytent is met zijn formaat erg geschikt voor tuinfeesten. In deze tent passen ongeveer 30 gasten en 4 statafels. Het huren van statafels is ook echt een must voor een tuinfeest. Dit zorgt voor een gezellige uitstraling en voorziet de gasten in hun wensen. Gedurende het feestje kunnen ze hun drankje wegzetten en kunnen de gasten even bijkomen van al het dansen. Als gastvrouw of gastheer kun jij bijvoorbeeld borrelnootjes, chips of ledlampjes op de statafel zeten.

Geef jouw tuinfeest extra sfeer

Het maakt niet uit of er iemand jarig is, maar op een feestje hoort feestversiering. Versier de partytent of de schutting met vrolijke feestverlichting en jouw tuinfeest ziet er een stukje feestelijker uit!

Een tuinfeest organiseren doe je zo

Na het lezen van dit artikel en het toepassen van bovenstaande tips wordt jouw tuinfeest ongetwijfeld een avond voor in de boeken. Begin op tijd met de voorbereidingen en geniet met zijn allen van een perfecte zomeravond.

Heb je nog vragen of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via info@partytentverhuur-hoofddorp.nl of bel naar 06-39063355.

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32