Tentvloer huren Hoofddorp -Tentvloer verhuur in Hoofddorp

Huurt u een partytent bij Partytentverhuur Hoofddorp? Dan is een tentvloer een goed idee om mee te huren! Vooral als uw partytent geplaatst wordt op een ongelijke ondergrond, zoals bijvoorbeeld een grasveld. Zo hebben uw gasten een stabiele en prettige ondergrond. Vooral wanneer het weer buiten vochtig is, is één van deze tentvloeren een enorme uitkomst! Het zorgt er ook voor dat meubilair en andere toebehoren eenvoudig in de partytent geplaatst kunnen worden. Wij verhuren twee soorten vloeren zoals u hieronder kunt zien.

Meer informatie over de tentvloeren

U kunt bij ons kiezen uit een houten tentvloer en een reguliere tentvloer. Deze huurt per m2. De houten tentvloer is in verhouding duurder dan de reguliere partytentvloer maar wel van hogere kwaliteit! Het leggen van de tentvloer is heel eenvoudig. U kunt de vloerdelen eenvoudig in elkaar schuiven. Wilt u de vloer liever niet zelf leggen? Dan is het ook mogelijk dat wij dit voor u doen!

Vragen over de tentvloeren

Heeft u nog vragen over de tentvloeren of over het leggen ervan? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Partytentverhuur Hoofddorp. Dit ken eenvoudig door middel van e-mail, Whatsapp of telefonisch. Wij zijn bereikbaar op het nummer: 06-39063355. Wij streven ernaar om uw vragen zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Voor de verhuur van een partytent in de regio van Hoofddorp, Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Hillegom, Nieuw Vennep, Heemstede, Badhoevedorp, Osdorp, Aalsmeer, Uithoorn, Rijsenhout, Vijfhuizen, Amsterdam, Haarlemmermeer, Nieuwebrug, Nieuwe Meer, Schalkwijk en Zwanenburg.