Statafel rokken huren – Statafel rokken verhuur Hoofddorp

Huurt u onze statafels? Dan mogen statafel rokken zeker niet ontbreken! Statafel rokken geven statafels een mooiere en chiquere uitstraling. Hieronder ziet u de statefel rokken die wij in het assortiment hebben:

Verschillende statafel rokken te huur

De statafel rokken zijn bij ons in veel verschillende kleuren te huur. Je kunt de kleuren aanpassen naar de soort gelegenheid of het feest dat gegeven wordt. Kies voor een bruiloft bijvoorbeeld voor roze en witte statafel rokken en voor een concres voor taupé. We hebben zoveel kleuren beschikbaar dat er altijd een juiste kleur statafel rok tussen zit om uw statafels mee aan te kleden. Heeft u ook al bij onze andere producten gekeken om uw partytent in te richten? Leuk om dezelfde kleur zitzakken te huren als de kleur van de statafel rokken.

Vragen over de statafel rokken

Mocht u nog vragen hebben over de statafel rokken of over andere accessoires om uw partytent mee in te richten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Partytentverhuur Hoofddorp. Dit kan eenvoudig per e-mail, Whatsapp of telefonisch. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-39063355. De klantenservice helpt u graag verder!

Voor de verhuur van een partytent in de regio van Hoofddorp, Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Hillegom, Nieuw Vennep, Heemstede, Badhoevedorp, Osdorp, Aalsmeer, Uithoorn, Rijsenhout, Vijfhuizen, Amsterdam, Haarlemmermeer, Nieuwebrug, Nieuwe Meer, Schalkwijk en Zwanenburg.