Partytenten PVC huren Hoofddorp – Partytenten PVC verhuur in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een PVC Partytent in de omgeving van Hoofddorp? Dan bent u bij ons op de juiste plek terecht gekomen! We hebben de PVC partytenten in verschillende formaten voor u beschikbaar. De beschikbare maten die wij hebben zijn:

  • Partytent PVC 4×8 meter
  • Partytent PVC 8×12 meter

De partytenten zijn zeer geschikt voor de wat grotere evenementen. De kwaliteit van deze producten zijn uitermate uitstekend. De tenten zijn met de handleiding eenvoudig op te zetten.

Accessoires voor de PVC Partytenten

Naast partytenten verhuren wij ook de bijbehorende accessoires om de partytent volledig mee in te richten. Denk dan bijvoorbeeld aan een tentvloer voor een vlakke en stevige ondergrond, feestverlichting, heaters, muziekinstallaties en alles wat u wenst te hebben in de partytent!

Vragen over de PVC Partytenten

Het is ook een mogelijkheid dat wij de producten voor u op locatie leveren, opzetten en inrichten mocht u dit wensen. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor aanvragen bij onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken per e-mail en telefonisch op het nummer: 06-39063355. Ook kunt u ons een Whatsapp bericht sturen met uw vraag! Onze klantenservice streeft ernaar om vragen en aanvragen zo spoedig mogelijk te behandelen!

Voor de verhuur van een partytent in de regio van Hoofddorp, Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Hillegom, Nieuw Vennep, Heemstede, Badhoevedorp, Osdorp, Aalsmeer, Uithoorn, Rijsenhout, Vijfhuizen, Amsterdam, Haarlemmermeer, Nieuwebrug, Nieuwe Meer, Schalkwijk en Zwanenburg.