Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytenten huren in Haarlem? Kom eens buurten in Hoofddorp

Haarlem, met jullie 150.000 inwoners zijn jullie onze grote broer. We leven allebei in de luwte van Amsterdam maar hebben allebei een compleet eigen identiteit, een eigen cultuur, eigen feesten en eigen evenementen. En een eigen partytentverhuurder, o wacht… jullie hebben nog geen officiële partytentvestiging van de Partytentverhuur franchise. Dat moeten we oplossen.

Jullie mogen misschien beschikken over 2 keer zoveel mensen als gemeente Hoofddorp, we zijn absoluut niet te beroerd om buiten onze eigen grenzen te kijken. Zo willen we jullie ook graag ondersteunen met feesten en evenementen in Haarlem. Hoe we dat kunnen doen? Dat leggen we graag uit aan de hand van onze 3 verhuur categorieën.

Partytenten

We zijn niet voor niets een partytentverhuur franchise. En dat betekend dat we op de eerste plaats partytenten verhuren. Deze partytenten zijn geschikt voor verschillende feesten of evenementen. De grootte van de partytenten loopt van 3×3 tot 6×12, afhankelijk van hoeveel ruimte je beschikbaar hebt in Haarlem. Naast normale partytenten beschikken we ook over ‘Easy Up’ partytenten. Dit zijn partytenten die snel opgezet kunnen worden. Makkelijk wanneer je tijd wil besparen tijdens het opbouwen of als je zwarte tenten zoekt. De standaard tenten zijn namelijk wit.

 partytent

Meubilair

Maar goed, alleen een tent maakt nog geen feest. Ook niet in Haarlem. Dat weten wij ook wel dus zijn wij van plan om hier ook nog wat meubilair bij te verhuren. Eenvoudig en praktisch meubilair dat tegen een stootje kan en makkelijk is schoon te maken. Ideaal voor feestjes en evenementen dus. Aan wat voor meubilair moet je dan denken? Statafels om aan te babbelen, partytafels om aan te eten, biertafels om.. nou ja… dat kan je zelf invullen Haarlem, én klapstoelen om uw derriere op te laten rusten.

 tent interieur accessoires

Overig

Met een partytent en meubilair kun je zeggen dat je in ieder geval de essentiële onderdelen hebt voor een feestje. Maar om nog wat sfeer en warmte aan te brengen verhuren we ook nog accessoires. Zodat we Haarlem net een beetje extra kunnen helpen. Wat houden deze accessoires dan in? Het zijn heaters, om je tent warm te houden; feestverlichting om sfeer aan te brengen; koelkasten om de drank koud te houden; een geluidsinstallatie voor een vrolijk deuntje; stormharingen zodat je ook tijdens een zware storm kan doorfeesten en een verlengsnoer, zodat de heaters, de verlichting, de koelkast en de geluidsinstallatie ook daadwerkelijk kunnen functioneren.

verlichting

Haarlemmers

Afijn, dan hebben we de locatie die er comfortabel en gezellig uit ziet. Maar dan komen we toch weer terug op Haarlem en zijn inwoners. Een feesttent zonder mensen is eigenlijk ook geen feesttent toch? Daarom Haarlemmers, zijn jullie zelf de initiatiefnemers van ons succes en wij doen er alles aan om jullie te ondersteunen!
Haarlem

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32