Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een onvergetelijk feest? Partytentverhuur Hoofddorp helpt je

Helaas duurt de periode waarin we geen feesten mogen houden nog een tijd. Wij hopen natuurlijk met zijn allen dat dit in de loop van volgend jaar langzaam weer op gang komt. Een onvergetelijk feest als deze rotte periode is afgelopen? Wij, van Partytentverhuur Hoofddorp helpt je hierbij. Met ons uitgebreide assortiment aan artikelen die wij verhuren, heb je gegarandeerd een onvergetelijk feest.

Organiseren van buurtfeest

Heb je een idee om ergens volgend jaar als het weer mag, een buurtfeest te organiseren? Dan komt daar natuurlijk veel bij kijken. Hier komen wij aan bod. Wij hebben namelijk precies de artikelen te huur die jij nodig hebt om een onvergetelijk buurtfeest te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een partytent, zo zorg je ervoor dat het binnen in je huis schoon blijft. Afhankelijk van de ruimte die je hebt, huur je natuurlijk een gepast formaat partytent. Daarom hebben wij verschillende partytenten te huur.

Statafels huren

Partytent of niet, het is handig om statafels te hebben zodat je gasten niet de hele tijd met hun drankje in de handen moeten staan. Daarnaast dienen de statafels om daar de hapjes op te zetten. De statafels kan je leuk aankleden door bijvoorbeeld een leuk bloemstuk of kaars set op te plaatsen voor een gezellige uitstraling. Hoeveel statafels je nodig hebt, ligt natuurlijk ook aan de hoeveelheid ruimte die je hebt. Denk ook aan in de indeling, hoe je de statafels wilt hebben staan, zo bepaal je ongeveer de structuur en indeling hoe de mensen staan. Bekijk hier de statafels.

Bier tap huren

Een zeker niet te missen item op een buurtfeest is een bier tap. Zo hoef je tenminste geen vele hoeveelheden aan kratten te bestellen. De bier tap die wij verhuren is simpel te gebruiken en houdt het bier ook nog eens goed koel. Want niemand wil natuurlijk een lauw biertje. Met de bier tap heb je de mogelijkheid om tot maar liefst 40 liter aan bier te tappen per uur. Daarnaast is deze geschikt om te combineren met verschillende bierfusten. Je kan de bier tap voor een of meerdere dagen huren. Waarschijnlijk gewoon voor een dag. Bij interesse bekijk je hier de bier tap.

Wij, van Partytentverhuur Hoofddorp hopen je hiermee inspiratie te hebben gegeven voor het organiseren van een onvergetelijk buurtfeest. Wij hopen natuurlijk dat je dit ergens volgend jaar gewoon weer kunt doen. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons volledige assortiment aan artikelen die wij verhuren voor een geslaagd feest, bezoek onze website van Partytentverhuur Hoofddorp.

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32