Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wil je binnenkort een diner of gelegenheid gaan vieren met al je vrienden en familie? Heel leuk, maar heb je al apparatuur is huis om zoveel gasten te kunnen voorzien. Geen probleem, wij van partytentverhuur hoofddorp hebben alle apparatuur in huis om jouw feestje makkelijker te maken! Benieuwd wat wij je allemaal kunnen bieden? Lees dan dit artikel snel verder en kom er achter.

 

Uitklapbare bar

Wil je uitpakken en er echt iets spectaculairs van maken, huur dan deze uitklapbare bar. Je kunt er een bier tap bij huren en je gasten een heerlijk koud biertje serveren. Je kunt er op de bar voldoende glazen kwijt en er zit ook een gootsteen in waar je vieze glazen kunt omspoelen.

Serveerwagen

Komen er veel gasten of wil je het eten van de ene plek naar de andere plek vervoeren, dan wil je iets hebben waar je dat mee kunt doen. Een serveerwagen is hiervoor dan ideaal. Door de 3 lagen kun je er makkelijk veel borden op bakken op kwijt. Op deze manier hoef het niet moeilijk te maken voor jezelf en is het ook een leuke manier van serveren.

 

Hete luchtoven

Als je voor je gasten iets wilt gaan bereiden uit de oven, dan heb je daar wel voldoende ruimte voor nodig. Je wilt het eten het liefst tegelijkertijd serveren en zorgen dat het eten warm is. Omdat voor elkaar te krijgen is het handig om een extra oven te huren. Hierdoor kan je meerdere gerechten te gelijk maken en hoeven je gasten niet lang te wachten. Heb je verschillende gerechten die je gaat serveren en wil je dit ergens warm in houden dan kan je ook een chafing dish huren. In deze bakken kan je het eten warm houden en kan je als je wilt er ook een lopend buffet van maken.

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

 

Contactgegevens

T. 06-39063355
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32