Kabelhaspels huren – Kabelhaspels verhuur Hoofddorp

Als u een partytent bij ons huurt, is het natuurlijk ook handig dat u een paar stroompunten heeft in uw partytent om elektrische apparaten van stroom te voorzien. Hieronder ziet u de kabelhaspels die wij voor u beschikbaar hebben:

 Kabelhaspels te huur

Bij Partytentverhuur Hoofddorp hebben we drie verschillende kabelhaspels te huur waaronder:

  • Kabelhaspel 40 meter
  • Kabelhaspel 25 meter
  • Kabelhaspel 10 meter

Huur één van onze kabelhaspels en zorg ervoor dat u niet zonder stroom zit op uw feest of evenement! Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als u uw apparatuur niet op een stroomvoorziening aan kunt sluiten! Neem een kijkje in de rest van ons assortiment en bekijk welke apparatuur u graag in uw partytent wilt. Op deze manier kunt u gelijk bekijken hoeveel stroompunten u nodig heeft!

Vragen over de kabelhaspels

Heeft u nog vragen over onze kabelhaspels? Neem dan contact op met de klantenservice van Partytentverhuur Hoofddorp. Dit kan eenvoudig door middel van e-mail, Whatsapp of telefonisch. Wij zijn te bereiken op het nummer: 06-39063355. De klantenservice helpt u graag verder!

Voor de verhuur van een partytent in de regio van Hoofddorp, Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Hillegom, Nieuw Vennep, Heemstede, Badhoevedorp, Osdorp, Aalsmeer, Uithoorn, Rijsenhout, Vijfhuizen, Amsterdam, Haarlemmermeer, Nieuwebrug, Nieuwe Meer, Schalkwijk en Zwanenburg.