Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Haarlemmermeer: Wij gaan je helpen met feesten!

Haarlemmermeer bestaat maar liefst uit 144.090 inwoners en groeit nog steeds. Dit betekend voor ons 144.090, hopelijk, gelukkige klanten. Voor u betekend dit 144.089 vrienden om een feest mee te organiseren en het leven mee te vieren.

Eerst even een lesje geschiedenis: Gemeente Haarlemmermeer bestaat sinds 11 juli dit jaar maar liefst 160 jaar. En sinds 148 jaar waar hebben wij het mooiste gemeentehuis van Nederland in ons Hoofddorp staan. Niet zo gek, hoofddorp is misschien ook de meest gecentraliseerde stad in Haarlemmermeer. Vandaar dat Partytentverhuur Hoofddorp ook hier gevestigd is.

Locatie

Wij hebben voor een locatie gekozen van waaruit wij heel Haarlemmermeer kunnen bedienen met het organiseren van feestjes! Tegen een klein bedrag van ongeveer € 50,- bieden we de mogelijkheid om in heel Haarlemmermeer onze producten te verhuren en te bezorgen. Dit kan alleen door onze gecentraliseerde plaatsing. Het maakt dus niet uit of u woont in Hoofddorp, Badhoevedorp, Nieuw-Vennep of zelfs Buitenkraag. Afstand maakt ons dus niet uit, we zijn tenslotte trots op héél gemeente Haarlemmermeer. Via de E19 staan we tenslotte binnen enkele minuten voor uw deur.

Dit betekend dat je redelijk last-minute een feest kan vieren. Houd wel in de gaten dat er altijd rekening gehouden moet worden met de voorraad. 10 minuten van tevoren kan misschien wel wat betreft afstand, maar waarschijnlijk niet organisatorisch en wat betreft de voorraad.

gemeente haarlemmermeer

Feesten & Evenementen

Maar de kans dat u wel degelijk spullen nodig hebt om een evenement te gaan organiseren is groot. Is het niet voor een privéfeest, dan misschien wel door de evenementen in Haarlemmermeer. Er gebeurt tenslotte genoeg in onze gemeente, denk aan evenementen zoals Mysteryland, de Floriade in het verleden of het Concours Hippique! Wij willen niets liever dan hieraan bijdragen. Nederland mag tenslotte zien hoe mooi het in Haarlemmermeer is en dat wij het hier naar ons zin hebben.

mysteryland

Hoe kunnen wij hier dan aan bijdragen? Op verschillende manieren eigenlijk. In eerste instantie met tenten en passend meubilair zodat u het feest of evenement letterlijk vorm kan geven. Zo hebben je gasten een fijne plek om te verblijven. Wij helpen je bij het plannen van zo’n evenement. Want op de vraag: ‘Hoeveel partytenten of meubilair heb ik eigenlijk nodig?’, hebben wij gegarandeerd een passend antwoord. Daar komt bij, dat wanneer je het organisatorisch niet helemaal aan kan, bijvoorbeeld met het opbouwen, dat wij jou kunnen helpen. Tegen een kleine vergoeding nemen we het bezorgen en opbouwen volledig uit handen.

Ons doel is om mensen te helpen en te ondersteunen bij het organiseren en plannen van feesten en evenementen. Of het nu een klein verjaardagsfeestje is in jouw achtertuin of voor een groot bedrijfsfeest van een miljoenen concern, ons maakt het niet uit, wij zorgen dat het een goed georganiseerd feestje wordt!

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32