Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

De 5 mooiste decoraties voor het aankleden van statafels

Wanneer je een feestje geeft dan wil je dat jouw feestje sfeer ademt. Je wilt namelijk dat jouw feestje een plek is om het gezellig te hebben, en dat mensen het ergens over kunnen hebben. Een statafel is dan al snel een middelpunt van gezelligheid. Maar hoe kan je dit versterken?

1. Tafelrok

De tafelrok is een simpele oplossing die misschien wel het meeste effect hebben op de uitstraling van je feestje. Het kan juist het verschil maken tussen het goedkope tokkie feestje en een feestje waarbij iedereen denkt dat hij beter in pak had kunnen komen. Dat betekend niet je een tafelrok alleen moet gebruiken als mensen driedelig moeten komen, maar het geeft juist dat extra beetje chique mee aan je feestje zonder dat het opgeblazen word. Een tip: Als je een tafelrok hebt, zet er dan een lamp onder voor een leuk effect zoals bij de tafels hieronder.

 2. Kaarsen

Een ander, vrij eenvoudig, trucje is het gebruik van kaarsen. Zeker wanneer het donker wordt brengen kaarsen een warme sfeer mee en zorgen ze uiteraard voor licht. En als je geen elektriciteit binnen handbereik hebt dan kunnen een hoop kaarsen best wel wat verschil maken. Wel een tip: wanneer je tafel niet zo stevig staat is het vaak ook niet te adviseren om kaarsen te gebruiken. Wil je perse wél kaarsen gebruiken, zorg dan dat je statafel stevig staat en controleer dit ook. Een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar?

 3. Bloemen

Vrouwen zijn hier gevoelig voor, bloemen. En als je ze er een beetje goed op uit zoekt dan kunnen ze soms ook heel erg lekker ruiken. Dát draagt natuurlijk weer bij aan de sfeer van je feestje. Wie wil er nu niet op een feestje komen waar er statafels staan waar een geurwalhalla vanaf komt?

Bron: Flickr.com

Bron: Flickr.com

 4. Blikken asbak

Dit is zowel een creatieve als een zeer nuttige decoratie. Ook al is roken niet meer de hipste hobby die je tegenwoordig kan beoefenen, er zijn nog genoeg mensen die roken. Een asbak is dan ook nooit passé en wordt gemist als hij er niet is. De blikken asbak kan je eenvoudig zelf maken en ziet er ook nog eens leuk uit. Voor een uitleg voor het maken van de asbak, zie de bron onder de foto.

 

 5. Notenbakje

Dit is een oud trucje van de horeca: zet een bakje met noten op tafel en mensen krijgen dorst als een malle. Dit komt door de zout op de nootjes. Dus als je niet wil dat je gasten je de oren van je kop drinken, misschien is het dan niet zo handig. Maar een bakje met iets te knabbelen is fijn en aantrekkelijk. Zo ben je gelijk ervan verzekerd dat je gasten niks tekort komen!

 

Bron: Flickr.com

Bron: Flickr.com

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32