Aluhallen huren – Partytentverhuur Hoofddorp

Organiseert u een groot evenement? Dan zijn onze Aluhallen een echte aanrader! Deze partytenten zijn ook verkrijgbaar met harde wanden, zodat deze elk jaargetij geplaatst kan worden. De aluhalen met harde wanden is beschikbaar vanaf 10×5 meter tot 10×30 meter. De reguliere aluhal is ook verkrijgbaar vanaf 10×5 meter tot maar liefst 10×40 meter! De breedte van een alutent is standaard 10 meter en zoals u ziet kan de lengte variëren. Daarnaast voldoen onze aluhallen aan alle veiligheidsnormen en zijn deze brandvertragend.

 

 

 

Bijbehorende accessoires bij de Aluhallen

Naast de aluhallen verhuren wij ook alles om uw partytent tot in de puntjes in te richten. Denk dan bijvoorbeeld aan een tentvloer, feestverlichting, geluidsinstallaties, meubilair en zelfs glaswerk! Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment en zorg ervoor dat u een feestlocatie creëert die niemand snel zal vergeten!

Vragen over de Aluhallen

Het is bij deze tenten noodzakelijk dat de op- en afbouw door ons wordt gedaan. Voor meer informatie kunt u terecht bij de klantenservice van Partytentverhuur Hoofddorp. De klantenservice is eenvoudig te bereiken per e-mail. Ook zijn wij per telefoon beschikbaar op het nummer: 06-39063355. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een Whatsapp te sturen. Wij proberen uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor de verhuur van een partytent in de regio van Hoofddorp, Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Hillegom, Nieuw Vennep, Heemstede, Badhoevedorp, Osdorp, Aalsmeer, Uithoorn, Rijsenhout, Vijfhuizen, Amsterdam, Haarlemmermeer, Nieuwebrug, Nieuwe Meer, Schalkwijk en Zwanenburg.