Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Aluhal met harde wanden huren – Partytentverhuur Hoofddorp

Organiseert u een groot evenement en bent opzoek naar een stevig onderkomen voor uw gasten? Dan is een aluhal met harde vaste wanden de perfecte keuze. De aluhallen van Partytentverhuur Hoofddorp hebben een standaard breedte van 10 meter en de lengte is variabel. De aluhallen zijn voorzien van brandvertragende harde kunststof zijwanden en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Door de vaste harde wanden is de tent ook zeer geschikt voor gebruik in de winter. De doorloophoogte in de feesttent is 2,30 meter.

De aluhal is in verschillende afmetingen te huren, hierbij is een vloer ook beschikbaar. Omdat aluhallen niet dagelijks worden gehuurd én wij uit ervaring weten dat het plaatsen vaak maatwerk is verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.


Voor de verhuur van een partytent in de regio van Hoofddorp, Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Hillegom, Nieuw Vennep, Heemstede, Badhoevedorp, Osdorp, Aalsmeer, Uithoorn, Rijsenhout, Vijfhuizen, Amsterdam, Haarlemmermeer, Nieuwebrug, Nieuwe Meer, Schalkwijk en Zwanenburg.

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-hoofddorp.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM , Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32